Poštovane koleginice i kolege,

pre svega da Vas pohvalimo za aktivnost na platformi za učenje na daljinu i da Vam se zahvalimo na saradnji u ovom semestru, a u teško vreme virusa i pandemije, jer ste bili vrlo aktivni i odgovorni.

 Studenti koji su stekli od 51 do 70 poena na ovaj način samim tim su i položili ispit, pa ukoliko su zadovoljni ocenom obavezno treba da se jave e-mailom predmetnom nastavniku i potvrde ocenu (ukoliko ne žele višu ocenu) i nisu obavezni da izlaze na ispit u januarskom ispitnom roku.

 Studenti koji žele višu ocenu ili koji nisu osvojili bar 51 poen, polažu ispite regularno u januarskom ispitnom roku  koji će biti organizovan u periodu od 25.01. do 18.02.2021. godine – tačne datume objavićemo do kraja ovog meseca a na osnovu vaših prijava i izjašnjavanja o stečenim ocenama.

 Preduslov je svakako da ste prijavili ispite – popunili ispitne prijave i uplatili 1200 dinara po ispitnoj prijavi i da redovno izmirujete školarine u skladu sa Ugovorom o studiranju.

 Preporučujemo da iskoristite ove pogodnosti i do kraja semestra 15.01.2021. uradite što više Testova za samoproveru i ponovljenih kolokvijuma i time steknete što više predispitnih poena (ukoliko već niste).

 Skala ocenjivanja ostaje nepromenjena.

 

 

Srdačan pozdrav i dobro zdravlje Vam želimo!

Studentska služba

Uputstvo za korišćenje platforme

Poštovani studenti, uputstvo za korišćenje platforme možete preuzeti ovde.