Novosti

Prva radna nedelja na specijalističkim studijama

 
 
Slika Bojan Milosavljević
Prva radna nedelja na specijalističkim studijama
napisao/la Bojan Milosavljević - utorak, 16. novembar 2010., 18:53
 
Poštovani studenti,

Prošla je nedelja dana nastave na specijalističkim strukovnim studijama. Nadamo se da ste se već "odomaćili" u vašoj i našoj virtuelnoj školi i da ste već stekli prva nova znanja i pozitivna iskustva u učenju na daljinu.
Analizirajući proteklu nedelju, došli smo do saznanja da pojedini studenti još uvek nisu dovoljno prisutni na sistemu za učenje.
NE DAJTE DA VAS ZAVARAJU NAIZGLED DUGI ROKOVI ZA IZRADU ZADATAKA! Oni su postavljeni tako da uz kontinuirani, postojani rad na predmetu i umereno opterećenje postignete zadovoljavajuće rezultate. Mada imate mogućnosti i slobodu da sami organizujete svoje učenje, to ne sme da Vas odvede u (samo)izolaciju i ignorisanje obaveza. Nastava na daljinu zahteva veliku dozu Vaše samodiscipline. Neka Vaša osnovna svakodnevna aktivnost bude bar pregled e-pošte pristigle na Vašu adresu koju ste pridružili nalogu na sistemu za učenje na daljinu, dok detaljnije izučavanje nastavnih sadržaja i celokupnu organizaciju svog studiranja usklađujte sa svojim svakodnevnim obavezama. Potrudite se da već sada stičete poene za prisustvo i aktivnost na nastavi što redovnijim i produktivnijim angažovanjem na proučavanju nastavnih sadržaja.
Za sve nedoumice i nepoznanice molimo vas da nas kontaktirate.
Puno uspeha u daljem radu na specijalističkim studijama i ugodan doživljaj učenja na daljinu želi vam kolektiv Visoke škole strukovnih studija za poslovno industrijski menadžment iz Kruševca.